Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

ürkü amerikan bar yardımıyla bâtınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve oranlı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yangın kapısı Bapları ısı ve duman sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page